ДПСУ отримала від Євросоюзу техніку на €100 тисяч для демаркації кордону з Білоруссю

ДПСУ отримала від Євросоюзу техніку на €100 тисяч для демаркації кордону з Білоруссю

Фото
Укрінформ
Два прикордонні загони отримали з ЄС техніку загальною вартістю понад 100 тисяч євро для облаштування ділянки кордону з Білоруссю.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Держприкордонслужбу.

"Державна прикордонна служба України розвиває міжнародну співпрацю, в рамках якої прикордонники Житомирського та Луцького загонів напередодні нового року отримали допомогу від товариства "Excelor Holding Group (LLC)", - йдеться у повідомленні.

Кожен загін отримав трактор Landini 5-120 та подрібнювач гілок Rinieri TRK 200 загальною вартістю понад 100 тис. євро. Вони будуть використовуватися для проведення демаркаційних робіт та інженерного облаштування ділянки кордону з Білоруссю.

Зазначається, що передача техніки відбулась у рамках реалізації спільного з Євросоюзом проєкту міжнародної технічної допомоги "Надання обладнання для забезпечення безпеки та демаркації державного кордону між Білоруссю та Україною; спеціалізовані транспортні засоби та обладнання для робіт з демаркації кордону".

Читайте також: Прикордонники пояснили, чому слова Лукашенка про зброю з України – «казки»

У ДПСУ наголошують, що інженерне облаштування державного кордону допомагає "фіксувати протиправні дії, попереджати підготовку до них, а також значно ускладнює злочинним елементам здійснювати протизаконні дії на кордоні".

Фото: dpsu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-