Негода в Україні: на Київщину та Житомирщину не пускають фури й автобуси

Негода в Україні: на Київщину та Житомирщину не пускають фури й автобуси

Укрінформ
У Київській та Житомирській областях введено тимчасове обмеження руху транспорту на час обробки спецтехнікою дорожнього покриття.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ДСНС.

“За інформацією Укравтодору 10 грудня з 16:00 у зв’язку з несприятливими погодними умовами у вигляді випадання дощу при мінусовій температурі (до 2-3 градусів морозу), Службою автомобільних доріг з метою недопущення скоєння ДТП та утворення заторів, введено тимчасове обмеження руху вантажного автотранспорту та автобусів, на час обробки спецтехнікою дорожнього покриття у Київській та Житомирській областях", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що обмеження руху вантажного автотранспорту та автобусів у Рівненській області знято.

Читайте також: Три області обмежили в’їзд через «снігову кашу» на дорогах

Тим часом у довідковій службі автовокзалу «Житомир» кореспондентові Укрінформу повідомили про скасування автобусних рейсів до Вінниці, Києва, а також до райцентрів і сіл області.

«Деякі рейси скасували, інші затримуються. Все через ожеледь. Дороги не посипані», - розповіли на автовокзалі.

Як повідомляв Укрінформ, 10 грудня в зв’язку з несприятливими погодними умовами у вигляді випадання дощу при мінусовій температурі (від 0 до - 1 градуса морозу), Службою автомобільних доріг з метою недопущення скоєння ДТП та утворення заторів, введено тимчасове обмеження руху вантажного автотранспорту та автобусів, на час обробки спецтехнікою дорожнього покриття у Рівненській, Тернопільській та Хмельницькій областях.

Станом на 14.30 рух дорогами на Тернопільщині та Хмельниччині відновили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-