У Чернігові встановили, хто розбив голову директору стадіону у сміттєвому баці

У Чернігові встановили, хто розбив голову директору стадіону у сміттєвому баці

Фото, відео
Укрінформ
У Чернігові поліція встановила особи хуліганів, які познущалися з директора Олімпійського навчально-спортивного центру "Чернігів" (стадіон імені Ю. Гагаріна) та відкрила кримінальне провадження.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Чернігівської області, передає Укрінформ.

"Поліцейські розслідують всі обставини інциденту у рамках провадження, відкритого за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганські дії, вчинені групою осіб). Поліцейські вже встановили особи, причетних до хуліганства", - поінформували в правоохоронних органах.

Як повідомляло агентство, 24 листопада вранці група молодиків із символікою футбольного клубу "Десна" силоміць вивела новопризначеного директора стадіону Олександра Овчаренка з кабінету, посадила у сміттєвий бак і розбила йому голову. Чоловіка забрала швидка. Молодиків організовано привезли і оперативно вивезли.

Читайте також: Ультрас «Динамо» прорвалися на матч киян з «Олімпіком» і влаштували акцію проти Луческу

У коментарях для місцевих ЗМІ Овчаренко говорив, що йому вже неодноразово погрожували з невідомих номерів телефона та вимагали піти з посади, бо він нібито не дає "Десні" користуватися стадіоном.

Відомо, що на новій посаді Овчаренко працює з 19 листопада. Після його призначення на сторінках соцмереж ультрас-руху ФК "Десна" заговорили про те, що нове керівництво може заборонити команді проводити на стадіоні домашні матчі. Сам Овчаренко ці звинувачення відкинув.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-