МХП відкрив три нових «М’ясомаркети»

МХП відкрив три нових «М’ясомаркети»

PR
Укрінформ
Наприкінці минулого тижня нові магазини мережі «М’ясомаркетів» з’явились у Запоріжжі, Слов’янську та Києві.

Про це Укрінформу повідомила пресслужба агрохолдингу.

«Сервіс «М’ясомаркету» тепер доступний мешканцям Запоріжжя, Слов’янська та Києва (в столиці відкрився вже другий магазин мережі). З липня вже відкрито 20 точок, а до кінця 2020 року планується щонайменше 50», - розповіли представники групи компаній.  

Для швидкого розширення у всіх містах України «М’ясомаркети» відкриваються за системою франчайзингу. Партнери-франчайзі отримують оптимізовані бізнес-процеси у формі франшизи й працюють під успішною торговою маркою.

Читайте також: МХП відкрив третій «М’ясомаркет» у колаборації з «М’ясорубкою»

«Це дуже цінно мати такого надійного партнера. МХП сміливо рухається вперед, пропонує якісні рішення, має найсуворіші стандарти якості. Це надихає і мотивує», — поділився враженням від співпраці підприємець Ярослав Лиходід, партнер-франчайзі МХП в Запоріжжі.

Асортимент товарів у «М’ясомаркетах» формуватиметься індивідуально для кожного магазину. У нових «М’ясомаркетах» у Запоріжжі, Слов’янську та Києві є різні види м’яса, продукти ТМ «Наша Ряба», «Бащинський», «Легко!», «Секрети Шефа», бакалія, випічка, фрукти, овочі, солодощі, також тут продаватимуть шаурму.

«М’ясомаркети» — це магазини готових гастрономічних рішень. Люди хочуть їсти якісніше, смачніше і швидше. Ми даємо їм це!» - пояснив голова правління МХП Юрій Косюк.

Читайте також: МХП відкрив ще два «М’ясомаркети»

«М’ясомаркет» - це мережа м’ясних магазинів нового формату від МХП, що була заснована у липні поточного року. Перший магазин у Києві став сьомим в мережі і розпочав роботу у вересні. Особливість роботи «М’ясомаркетів» - продаж якісного сервісу. В мережі працюють м’ясні сомельє, які проводять консультації і допомагають з вибором продуктів. Такий фахівець допомагає обрати м’ясо, приправи до нього, вино, можуть замаринувати його на вимогу клієнта, запропонувати супутні товари (соуси, гарніри, овочі, фрукти).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-