У Харкові з’явився новий свідок ДТП на

У Харкові з’явився новий свідок ДТП на "острівці безпеки" – поліція

Укрінформ
У кримінальному провадженні за фактом ДТП на проспекті Науки у Харкові з’явився новий свідок.

Про це, передає Укрінформ, повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції в Харківській області.

Як розповів начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУНП в Харківській області Олександр Умніков, під час роботи із відеозаписами з’ясувалося, що одночасно з транспортним засобом затриманого, який пересувався по проспекту Науки в напрямку вулиці Бакуліна, у середній смузі руху прямував автомобіль "Volkswagen Jetta". На перехресті проспекту Науки та вулиці Бакуліна водій почав здійснювати маневр ліворуч у ліву смугу руху, де їхав "Volkswagen Passat", після чого і сталася аварія.

На даний час встановлений водій автомобіля "Volkswagen Jetta". Це харків’янин 1998 року народження. Він допитаний у даному кримінальному провадженні як свідок. Наразі його автомобіль вилучений, оглянутий та поміщений на спеціальний майданчик ГУНП в Харківській області.

Читайте також: У Харкові зібрали 250 тисяч на реабілітацію дитини, яку збили на «острівці безпеки»

Встановити, чи причетний водій автомобіля "Volkswagen Jetta" до вказаної аварії, можливо буде лише після проведення слідчими відповідних слідчих дій, а також експертних досліджень (комплексної автотехнічної та фоноскопічної експертиз).

Як повідомляв Укрінформ, 7 листопада на перехресті проспекту Науки та вулиці Космічної у Харкові 22-річний водій автомобіля "Volkswagen" наїхав на групу пішоходів, які знаходилися на "острівці безпеки" в очікуванні зеленого світла світлофору.

Троє потерпілих, серед яких 10-річний хлопчик, були доставлені до Харківської міської клінічної лікарні швидкої допомоги.

9 листопада Київський райсуд Хароква заарештував підозрюваного - це громадянин Єгіпту - із правом внесення застави у розмірі 10 млн 510 тис. грн. На суді підозрюваний заявив, що його "подрізала" інша іномарка, що стало причиною ДТП.

Читайте також: ДТП у центрі Харкова: захист оскаржує арешт водія та суму застави

На даний час триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України з санкцією і тюремного ув’язнення на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-