У Житомирі підприємці вийшли на мітинг проти «карантину вихідного дня»

У Житомирі підприємці вийшли на мітинг проти «карантину вихідного дня»

Фото
Укрінформ
Під будівлею Житомирської ОДА на майдані С.П. Корольова зібралися підприємці, які виступають проти запровадження карантину вихідного дня та закриття малого бізнесу в червоній зоні епіднебезпеки.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Всі зараз занепокоєні рішенням влади про так званий карантин вихідного дня. Він може перерости у повний карантин, тобто закриття мікро- і малого бізнесу, ринків та маленьких магазинів, кафе, ресторанів, як це було в березні, квітні і травні. Ми категорично проти цього. Ми зобов’язуємося дотримуватися карантинних вимог, тобто маскового режиму, дистанції, дезінфекції», - розповів учасник акції, підприємець Андрій Попов.

За його словами, на майдані Корольова зібралося близько 500 людей.

Учасники акції тримають у руках плакати «Не вбивайте малий бізнес», «Дайте працювати!», «У нас безпечно».

До учасників акції вийшов голова ОДА Віталій Бунечко.

Читайте також: Карантин вихідного дня: Степанов сказав, що працюватиме

Із 9 листопада вся територія Житомирщини потрапила до червоної зони епіднебезпеки. В області зафіксовано 18 970 випадків COVID-19. В Україні станом на ранок понеділка зафіксовано 8 687 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19.

Як повідомляв Укрінформ, через різке зростання захворюваності Міністерство охорони здоров’я пропонуватиме посилити карантинні обмеження, зокрема ввести карантин вихідного дня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-