Четвертий Львівський безпековий форум–2020 відкриє помічниця генсека НАТО

Четвертий Львівський безпековий форум–2020 відкриє помічниця генсека НАТО

Укрінформ
Заступниця генерального секретаря НАТО з питань публічної дипломатії Байба Браже відкриє цьогорічний Львівський безпековий форум, який триватиме з 9 по 14 листопада. 

Про це повідомляється на сайті Львівського безпекового форуму, передає Укрінформ.

«У зв’язку із пандемією COVID-19 Львівський безпековий форум 2020 пройде у форматі експертного онлайн марафону, що складатиметься з 6 вебінарів в період з 9 по 14 листопада 2020 року. Ключовим спікером першого вебінару «COVID-19 і виклики для міжнародної безпеки» є Байба Браже, помічник генерального секретаря НАТО з питань публічної дипломатії», - зазначено в пресрелізі.

Окрім Браже, у першому вебінарі візьмуть участь ген. майор Богуслав Пасек, професор Краківського університету (Польща); Юліан Кіфу, професор Національного університету оборони та асоційований професор Національної школи політичних та адміністративних студій в Бухаресті (Румунія); Олександр Фільц, президент Української спілки психотерапевтів (Україна). Модераторкою першої панелі буде Оксана Сироїд, співголова Львівського безпекового форуму.

Читайте також: Перетворити Закарпаття на нову історію успіху України - завдання форуму Re:Open Zakarpattia

Львівський безпековий форум-2020 присвячений пошуку цінностей нового світового безпекового порядку, а також формуванню Стратегії безпеки в Чорному морі.

Загалом, 6 вебінарів стосуватимуться міжнародної безпеки у пост-ковідному світі, пошуку моделі співпраці між країнами Чорного моря та захисту інформаційної ідентичності людини в умовах зростаючої інформатизації суспільства.

Серед спікерів також — відомі українські та закордонні експерти: заступник генерального секретаря НАТО в 2012—2016 р.р. Александр Вершбоу, командувач ВМС України в 2016—2020 рр. Ігор Воронченко, президент аналітичного центру Jamestown Foundation Глен Ховард, відомий британський письменник та експерт з протидії дезінформації Пітер Померанцев та інші.

Львівський безпековий форум відбувається вже вчетверте за сприяння Трасту Чорного моря Німецького фонду Маршала, Відділу публічної дипломатії НАТО та Фонду Ганса Зайделя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-