Угорщина ввела додаткові обмеження на кордоні з Україною

Угорщина ввела додаткові обмеження на кордоні з Україною

Укрінформ
В Угорщині через введення комендантської години з 01:00 до 06:00 (за київським часом) у зв'язку з пандемією коронавірусу діятимуть додаткові обмеження на в’їзд. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Держприкордонслужба.

"Відповідно до інформації, наданої угорськими прикордонниками, на території Угорщини з 01:00 до 06:00 (за київським часом) введено комендантську годину, через це діятимуть обмеження на кордоні", - йдеться у повідомленні.

У цей час в'їзд на територію країни дозволять тим, хто їде до місця постійного, тимчасового проживання або місця роботи на території Угорщини; з метою працевлаштування за наявності відповідних документів; до місця тимчасового перебування, яке підтверджується бронюванням у готелі.

Читайте також: Угорщина запроваджує комендантську годину

Обмеження не поширюється на водіїв вантажного автотранспорту, які здійснюють міжнародні перевезення, та осіб, які прямують транзитом через територію Угорщини.

Такі особи обов'язково повинні мати документи, які підтверджують транзитний характер подорожі: дозвіл на постійне або тимчасове проживання у країні призначення, дозвіл на працевлаштування, бронювання готелю тощо.

Читайте також: Італія ввела комендантську годину через COVID-19

Як повідомляв Укрінформ, Білорусь з 1 листопада закрила кордон для іноземних громадян і осіб без громадянства через епідемію коронавірусу.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-