Кабмін погодив звільнення трьох голів ОДА

Кабмін погодив звільнення трьох голів ОДА

Укрінформ
Кабінет Міністрів погодив проєкти указів Президента про звільнення голів Одеської, Івано-Франківської та Сумської облдержадміністрацій.

Як передає Укрінформ, про це представник уряду у Верховній Раді Василь Мокан написав у Фейсбуці.

"На сьогоднішньому засіданні Кабмін ухвалив низку кадрових рішень...Погодити звільнення (проєкти Указів Президента України): Федоріва Віталія Васильовича з посади голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації (за угодою сторін); Куцого Максима Васильовича з посади голови Одеської обласної державної адміністрації (за угодою сторін); Грищенка Романа Сергійовича з посади голови Сумської обласної державної адміністрації (за угодою сторін)", - написав Мокан.

Читайте також: Кабмін призначив голів Держспоживслужби та Держрибагентства

Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов прокоментував кадрові зміни в регіональному управлінні, які можуть відбутися найближчим часом.

«Кадрові помилки призводять до негативних наслідків та уповільнення роботи на місцях. Одна з ознак демократичного суспільства – можливість кожного громадянина оцінювати роботу голови облдержадміністрації на основі низки факторів: наскільки швидко і якісно будуються дороги та об’єкти соціальної інфраструктури, наскільки ефективно відбувається діалог з громадськістю та забезпечується соціальних захист населення», - сказав Чернишов.

Як повідомлялося, на початку засідання уряду Прем’єр-міністр Денис Шмигаль анонсував кадрові зміни у керівництві трьох обласних державних адміністрацій. Він зауважува, що ці кадрові рішення прийнято через недостатню ефективність роботи посадовців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-