На Вінниччині оновили міст, який не ремонтувався 44 роки

На Вінниччині оновили міст, який не ремонтувався 44 роки

Велике будівництво
Укрінформ
На Вінниччині у межах Національної програми «Велике будівництво» завершено капітальний ремонт мосту через притоку річки Згар на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення.

Про це повідомляє департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА, передає Укрінформ.

«У рамках «Великого будівництва» на Вінниччині завершено капітальний ремонт мостової споруди через притоку річки Згар на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О-02-11-06 Бруслинів - Стрижавка, км 4+153», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що цей міст збудований ще 1976 року і з того часу не ремонтувався. Наразі ж за технічним завданням замовника робіт – ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області» габарити мосту доведено до нормативів і улаштовано нове асфальтобетонне покриття.

Окрім того, на капітально відремонтованій мостовій споруді влаштовано систему водовідведення і металеву гофровану конструкцію (МГК), тротуари, нове бар’єрне та перильне огородження, бортовий камінь і нанесено нову дорожню розмітку. Також укріплено укоси.

Підрядник завершив капремонт мосту достроково, він гарантує відповідну якість наданих послуг та міцність штучної споруди, що забезпечують можливість безперервної і нормальної експлуатації протягом гарантійного строку, який становить 10 років.

Читайте також: На Донеччині відремонтували всі шість доріг до опорних шкіл

Завдяки здійсненню ремонту, міст відповідає сучасним будівельним нормам, подовжено термін його експлуатації та збільшено вантажопідйомність.

Національний проєкт «Велике будівництво», ініційований Президентом Володимиром Зеленським, стартував 1 березня 2020 року, коли одразу на понад 300 об’єктах одночасно розпочалися будівельні роботи. У планах цього року — зведення та оновлення понад 100 шкіл, 100 садочків, 100 стадіонів та 200 нових приймальних відділень лікарень. Також буде збудовано 4000 км доріг.

Фото: Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-