Винуватець ДТП під Києвом, в якій загинула майже вся родина, отримав 10 років в’язниці

Винуватець ДТП під Києвом, в якій загинула майже вся родина, отримав 10 років в’язниці

Укрінформ
Водій Mercedes-Benz отримав покарання у вигляді 10 років позбавлення волі за ДТП, у якому загинула сім’я - двоє дітей і двоє дорослих.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба Київської міської прокуратури.

“До покарання у вигляді 10 років позбавлення волі засуджено водія, який спричинив ДТП на Столичному шосе, у якій загинуло двоє дітей та двоє дорослих”. - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що суд у повному обсязі підтримав позицію прокурора та засудив обвинуваченого до максимального покарання, передбаченого санкцією статті, а також позбавлено права керувати транспортним засобом строком на 3 роки.

Читайте також: Страшна ДТП на Хрещатику: Назаренка відправили під цілодобовий домашній арешт

Крім того, суд у повному обсязі задовольнив цивільний позов потерпілих про відшкодування завданої шкоди.

Як повідомлялося, смертельна автопригода, у якій загинуло четверо людей, сталася 12 липня 2020 року на Столичному шосе.

Обвинувачений, перебуваючи за кермом автомобіля Mercedes-Benz GL 250D, допустив зіткнення з автомобілем, що рухався в попутному з ним напрямку, після чого виїхав на смугу зустрічного руху, де протаранив автомобіль Hyundai Tucson. Унаслідок зіткнення постраждала сім’я з 5 осіб, яка їхала в автомобілі Hyundai Tucson. Водій, його дружина та їхня малолітня донька померли на місці. Двоє хлопчиків були госпіталізовані, однак один з них помер по дорозі в лікарню.

Згідно з результатами експертиз, під час ДТП обвинувачений перебував під дією алкоголю та наркотиків. Свою вину він визнав повністю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-