В Ужгороді на виборах мера лідирує Богдан Андріїв - екзитпол «Студії Савіка Шустера» і «Україна 24»

В Ужгороді на виборах мера лідирує Богдан Андріїв - екзитпол «Студії Савіка Шустера» і «Україна 24»

Укрінформ
За результатами екзитполу «Студії Савіка Шустера» та каналу «Україна 24» найбільше голосів підтримки на виборах Ужгородського міського голови отримав Богдан Андріїв.

Як передає кореспондент Укрінформу, відповідні дані оприлюднені в ефірі програми «Ніч виборів із Савіком Шустером» на телеканалі «Україна 24».

Згідно з результатами екзитполів, самовисуванець Богдан Андріїв отримав 23,84% підтримки виборців.

Кандидат від політичної партії «Слуга народу» Віктор Щадей отримав 22,73% голосів виборців, самовисуванець Сергій Ратушняк – 14,73%, Павло Чучка від «Голосу» 6,99%, та Олександр Білан («Рідний дім») – 5, 35% голосів.

Серед політичних партій на виборах до Ужгородської міської ради найбільшу підтримку виборців отримала партія «Слуга народу» - 18,91%, ВО «Батьківщина» – 12,21%, «Рідне Закарпаття» – 8,87%, «Європейська Солідарність» – 7,17%, "Опозиційна платформа - За життя" – 5,88%, "КМКС – Партія угорців України" – 5,35% та «За майбутнє» – 5,21%.

Читайте також: У Черкасах на виборах лідирує чинний мер - екзитпол Студії Савіка Шустера і «Україна 24»

Як поінформував ведучий програми Савік Шустер, екзитполи проведені за допомогою інструментів соціологічної компанії «Liberty report» у межах спільного проєкту «Студії Савіка Шустера» та телеканалу «Україна 24» у 12 містах України: Києві, Дніпрі, Харкові, Маріуполі, Одесі, Миколаєві, Кривому Розі, Чернівцях, Ужгороді, Львові, Черкасах та Вінниці.

За його словами, 1500 інтерв’юєрів працювали на 554 дільницях, було опитано від 40 до 60 тисяч людей. Похибка складає 1,9%.

Як повідомлялося, 25 жовтня 2020 року в Україні пройшли місцеві вибори.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-