На Вінниччині «замінували» виборчу дільницю

На Вінниччині «замінували» виборчу дільницю

Укрінформ
На Вінниччині надійшло повідомлення про замінування виборчої дільниці у селищі Тиврів.

Про це йдеться у повідомленні Громадянської мережі ОПОРА у Вінницькій області, яке має у своєму розпорядженні Укрінформ.

"За інформацією спостерігача ОПОРИ, в смт Тиврів Тиврівського району надійшло повідомлення про те, що дільницю замінували", - зазначається в дописі.

Інформація про замінування стосувалася виборчої дільниці №051046, що на вулиці Тиверська, 49. На дільницю прибула поліція.

Читайте також: Виборчі «каруселі»: у Києві затримали два автобуси, в Ізмаїлі - три

Усіх, хто перебував на дільниці, попросили залишити приміщення.

На Вінниччині спостереження за перебігом виборчого процесу здійснюють 70 представників Громадянської мережі ОПОРА.

Пізніше повідомили, інформація про замінування шести виборчих дільниць у Тиврівському районі на Вінниччині не підтвердилася.

«Працівники вибухотехнічної служби поліції та кінологи перевірили виборчі дільниці, інформація про замінування яких надійшла до поліції об 11.40 год. Жодних вибухонебезпечних чи підозрілих предметів знайдено не було. Наразі поліція встановлює особу, яка повідомила про «замінування», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області, станом на 8.00 год усі 1634 виборчі дільниці розпочали свою роботу вчасно та без порушень.

На Вінниччині поліція станом на 10.00 перевіряла 29 повідомлень про порушення виборчого законодавства, які надійшли у день виборів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-