У Харкові позашляховик упав у річку: водійка намагалася оминути кішку

У Харкові позашляховик упав у річку: водійка намагалася оминути кішку

Фото
Укрінформ
У Харкові позашляховик впав у річку на Харківській набережній, що у центрі міста, бо жінка-водійка намагалася уникнути наїзду на кішку.

Цей факт кореспонденту Укрінформу прокоментував начальник прес-служби ГУ ДСНС у Харківській області Ігор Лупандин.

"О 12:50 до нас надійшло повідомлення про те, що біля будинку за адресою Харківська набережна, 7/9, у річку впав позашляховик, на даху якого сидить жінка. На місце події прибуло відділення рятувальників на аварійно-рятувальному авто. Рятувальники дістали жінку з даху авто за допомогою драбини. Пізніше за допомогою спецтехніки ДСНС з води дістали й авто", - зазначив Ігор Лупандін.

За його словами, 34-річна жінка не травмувалася. На місці події вона розповіла, що побачила на дорозі кішку. Щоб уникнути наїзду на тварину, вона скерувала авто у бік бордюру. Після чого автомобіль почав неконтрольовано рухатися, і жінка впала у воду.

Як розповіли в Управлінні патрульної поліції Харківської області, посилаючись на речника Дмитра Гайдука, який був на місці події, позашляховик Kia Sorento збив огорожу і впав у річку з неуточненої причини.

Читайте також: На Львівщині зіткнулися мікроавтобус, легковик та дві маршрутки

"Встановлено, що жінка була тверезою. Складено адміністративний протокол за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що призвели до пошкодження транспорту та елементів проїжджої частини)", - пояснили у патрульній поліції.

Тим часом, у мережі з'явилося безліч повідомлень з фото щодо інциденту. У коментарях люди жваво обговорюють подію і співчувають жінці, авто та кішці.

Фото: Труха Харків

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-