У Харкові завели справу через бал-маскарад під час карантину

У Харкові завели справу через бал-маскарад під час карантину

Укрінформ
Кримінальне провадження відкрито за фактом проведення у Харкові під час карантину студентського балу-маскараду.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції в Харківській області.

"19 жовтня під час моніторингу Інтернет-мережі працівники Шевченківського відділу поліції виявили інформацію про те, що в готелі по проспекту Незалежності 16 жовтня відбувся бал-маскарад, який, можливо, був проведений з порушенням карантинних вимог та норм", - йдеться у повідомленні.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання відповідно до санкції статті передбачає позбавлення волі на строк до 3 років.

Як повідомляв Укрінформ, увечері 16 жовтня в готелі "Харків Палас", що у центрі міста, відбувся "Студентський бал-маскарад 2020". У заході взяли участь танцювальні команди з дев'яти вишів міста.

Читайте також: У Харкові пройшов студентський бал-маскарад

Як свідчать фото з заходу, не всі учасники події, включаючи почесних гостей з міської ради та більшість членів журі, додержувалися дистанції та масочного режиму. Кількість учасників також була вищою за встановлену Кабінетом міністрів норму в умовах карантину.

16 жовтня на позачерговому засіданні Міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалено рішення про те, що у зв’язку з віднесенням міста до "червоної зони" у Харкові з 00:00 19 жовтня вводяться необхідні протиепідемічні заходи. Серед іншого, установи культури, включаючи кінотеатри, розважальні центрі та нічні клуби, припиняють роботу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-