На Чернігівщині біля агітаційного намету сталися бійка та стрілянина

На Чернігівщині біля агітаційного намету сталися бійка та стрілянина

Фото
Укрінформ
У Чернігівській області поліція розпочала кримінальне провадження за фактом бійки та стрілянини поблизу агітаційного намету в місті Бобровиця.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє обласна поліція у Фейсбуці.

«Сьогодні до поліції надійшла інформація про те, що у центрі Бобровиці невідомі особи пошкодили агітаційний намет політичної партії, чиї переконання вони не підтримують. Згодом конфлікт переріс у бійку із застосуванням зброї травматичної дії», - йдеться у повідомленні.

На місце події правоохоронці встановили, що один з місцевих жителів 1981 року народження попросив агітаторку, яка перебувала в наметі, прибрати його. Жінка покликала керівника партійного осередку. Коли останній опинився на місці події, між чоловіками виник конфлікт.

«Спочатку активіст пошкодив агітаційний намет, а потім у ході бійки представник партії вистрелив в опонента із револьвера під патрон Флобера, поціливши у плече. Обидва чоловіки написали заяви до поліції», - зазначається у повідомленні.

Слідчі відкрили провадження за статтею 125 Кримінального кодексу України – умисне легке тілесне ушкодження, що карається штрафами, громадськими або виправними роботами. У ході досудового розслідування діям кожного учасника конфлікту буде надана належна правова оцінка.

Читайте також: У Києві чоловік поранив ножем у шию волонтера «УДАРу» - Кличко

Окрім того, поліцейські склали адміністративний протокол на чоловіка, який зіпсував агітаційний намет. Згідно зі статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення дрібне хуліганство карається штрафами, громадськими або виправними роботами з відрахуванням 20% заробітку, або адмінарештом.

Як повідомлялося, в Україні 25 жовтня відбудуться чергові місцеві вибори.

Фото: Поліція Чернігівщини, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-