На ремонт доріг Донеччини освоїли близько 70% виділених грошей

На ремонт доріг Донеччини освоїли близько 70% виділених грошей

Велике будівництво
Укрінформ
На Донеччині на ремонт автомобільних доріг вже освоєно 68,4% коштів, виділених цьогоріч області з Державного бюджету за програмою «Велике будівництво». 

Як передає кореспондент Укрінформу, про це повідомив журналістам у Краматорську голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко.

«З Держбюджету будо виділено 1 млрд 42 млн грн субвенції на початок року по розподілу на Донецьку область. Зараз освоєно 68,35%», - сказав він, відповідаючи на питання про ремонт автодоріг у регіоні.

Очільник області додав, що з обласного бюджету в цьому році було додатково виділено 365 млн грн на під’їзні дороги.

Він запевнив, що до листопада всі кошти, виділені на ремонт доріг, будуть освоєні на 100%, та підкреслив, що при цьому якість робіт буде гарантовано.

«До листопада, до того періоду, коли за погодними умовами це можна робити, все зробимо на 100%. Тому що просто зробити картинку, зняти верхній шар і потім не вводити в експлуатацію, такого робитися не буде. Якість буде», - сказав Кириленко.

Читайте також: Зеленський перевірив, як будують об'їзну дорогу біля Рівного

Як повідомляв Укрінформ, національний проєкт «Велике будівництво» був ініційований восени 2019 року Президентом Володимиром Зеленським. Мета проєкту - побудувати необхідні об’єкти інфраструктури по всій Україні. Починаючи з 1 березня 2020 року, в рамках проєкту на понад 300 об’єктах почалися будівельні роботи. У планах протягом року - зведення понад 100 шкіл, 100 садочків, 100 стадіонів та 200 нових приймальних відділень лікарень. Також буде збудовано 4000 км доріг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-