На Рівненщині п'яний водій  збив групу пішоходів - один загинув

На Рівненщині п'яний водій збив групу пішоходів - один загинув

Фото
Укрінформ
У Костополі Рівненської області нетверезий водій уночі скоїв наїзд на чотирьох пішоходів, внаслідок чого один чоловік загинув, ще один потрапив у реанімацію.

Про це повідомляє поліція області, передає Укрінформ.

За інформацією правоохоронців, аварія сталася о пів на другу ночі 3 жовтня.

Слідчо-оперативна група встановила, що 32-річний костопільчанин, керуючи автомобілем Volkswagen Golf у стані алкогольного сп’яніння, не вибрав безпечної швидкості руху та на проїжджій частині дороги скоїв наїзд на чотирьох пішоходів - місцевих жителів.

На місці аварії загинув 30-річний чоловік. Ще трьох потерпілих доправили до лікарні. Зазначається, що 24-річний хлопець, у якого попередньо діагностували забій мозку, закритий перелом плеча, відкритий перелом ноги, закриту травму черевної порожнини, перебуває у реанімаційному відділенні. Також госпіталізований 21-річний потерпілий із внутрішньо-суглобним переломом, забоями та саднами. Ще одного, 28-річного пішохода після надання медичної допомоги відпустили додому.

Читайте також: У Луцьку взяли під варту чоловіка речниці Нацполіції, який спричинив смертельну ДТП

Результати освідування 32-річного водія на алкотестері показали 1,37 проміле алкоголю. У межах кримінального провадження у нього також відібрані біологічні зразки.

Чоловіка затримали і помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину за попередньою правовою кваліфікацією частини 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-