Прощання із 25 загиблими в катастрофі Ан-26 відбудеться після ідентифікації тіл

Прощання із 25 загиблими в катастрофі Ан-26 відбудеться після ідентифікації тіл

Оновлено
Укрінформ
У вівторок, 29 вересня, у Харкові відбудеться церемонія прощання із загиблим курсантом Віталієм Вільховим, який помер у лікарні, прощання з іншими жертвами авіакатастрофи відбудеться вже після ідентифікації тіл.

Про це сказав журналістам голова Харківської облдержадміністрації Олексій Кучер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Завтра ми прощаємось лише з нашим хлопцем, який вижив, але потім, на жаль, помер - це Віталій Вільховий. З усіма іншими будемо прощатись лише після того, і ви розумієте, що це буде і правдиво, і правомірно, після того, як всі тіла будуть ідентифіковані», - сказав Кучер.

Читайте також: Катастрофа Ан-26: Міноборони просить небайдужих не поспішати з висновками

Як повідомляв Укрінформ, увечері 25 вересня на Харківщині при заході на посадку в аеропорту міста Чугуєва розбився літак Ан-26 Повітряних сил Збройних сил України. На борту перебували 27 осіб: 7 членів екіпажу та 20 курсантів Харківського національного університету Повітряних сил.

На місці катастрофи загинули 25 осіб, один курсант помер у лікарні від опіків. Ще один - В'ячеслав Золочевський - перебуває на лікуванні.

28 вересня віцепрем’єр-міністр Олег Уруський, який очолює державну комісію з розслідування катастрофи, повідомив, що почалася розшифровка «чорних скриньок» літака, яка триватиме 3-5 днів.

За словами Кучера, ДНК-дослідження мають провести в скорочені терміни – за 2 тижні.

Як повідомлялося, прощання з Віталієм Вільховим відбудеться на Меморіалі Слави в Харкові 29 вересня з 9 до 10 години.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-