Буревій на Херсонщині: зірвані 300 дахів, повалені дерева, відрізаний газ

Буревій на Херсонщині: зірвані 300 дахів, повалені дерева, відрізаний газ

Фото, відео
Укрінформ
У смт. Велика Олександрівка Херсонської області внаслідок ускладнення погодних умов пошкоджені покрівлі близько 300 будинків та будівлі АТ “Херсонгаз”, також пошкоджено труби місцевої газової мережі - без газу залишилось 710 абонентів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє офіційний сайт ГУ ДСНС в Херсонській області.

«27 вересня внаслідок негоди через сильний дощ та поривчастий вітер у смт Велика Олександрівка частково зруйновано дахи близько 300-от житлових будинків, школи (початкової частково, старшої повністю) та будівлі АТ «Херсонгаз», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Негода залишила без світла 37 населених пунктів у шести областях

Також через чисельні падіння дерев виникли пориви електро та газової мереж. Станом на 9:00 відновлено електропостачання. Всі автошляхи населеного пункту розблоковані. Силами Служби 101 розпилено та прибрано 80 повалених дерев, 3 електроопори вилучено із проїжджої частини.

Наслідки негоди в Херсонській області / Фото: Тарас Петренко, Фейсбук

Як повідомляє Укрінформ, голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв поінформував у Фейсбуці, що внаслідок негоди у Великій Олександрівці пошкоджено дах школи, розбито вікна.

«Розкрито дах школи (3760 кв. м); розбито металопластикові вікна (7 вікон та склоблоки в спортивній залі, металопластиковий вхідний тамбур); повалено дерева на території обох корпусів школи», - зазначив він.

Спільно з працівниками селищної ради та депутатами проводилося обстеження постраждалих домогосподарств, по дворах збирали інформацію про збитки.

У соцмережах користувачі ділилися фото та відео з місця події.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-