У центрі Харкова стріляли у жінку та викрали її авто, у місті - операція

У центрі Харкова стріляли у жінку та викрали її авто, у місті - операція "Сирена"

Фото
Укрінформ
У центрі Харкова невідомі особи напали на жінку і поранили її та зникли з місця події на її авто, в дію введено поліцейську операцію «Сирена». 

Про це інформує поліція Харківщини у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«В результаті події 38-річна потерпіла отримала поранення руки. Зараз вона доставлена до лікарні. Нападники зникли з місця скоєння злочину на автомобілі BMW, що належіть жінці. Для розшуку та затримання зловмисників у місті введено в дію поліцейську операцію «Сирена», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, інформація про звуки пострілів поблизу станції метро «Наукова» надійшла до поліції близько 13:05. На місце події терміново прибули керівництво обласного главку поліції, слідчо-оперативна група Шевченківського відділу поліції, працівники оперативних підрозділів, пересувна криміналістична лабораторія.

Попередньо встановлено, що невідомі особи напали на жінку, поранили її з невстановленої зброї та зникли на авто потерпілої. Через деякий час це авто знайшли на вулиці Мінській. У поліції припускають, що можливо зловмисники пересіли на інший транспортний засіб.

Читайте також: Опублікували закон про посилення покарання за викрадення авто

Поліція Харкова наразі вживає комплекс необхідних заходів для встановлення місця знаходження нападників.

Інформацію зареєстровано в Єдиному обліку Шевченківського відділу поліції. Вирішується питання щодо кваліфікації події за ККУ. Усі обставини події встановлюються.

Тим часом, у мережі з'явилася інформація, що постраждала - бізнесвумен Тетяна Брауде - власниця кількох торговельних точок на території Центрального парку культури та відпочинку ім. Горького. Раніше вона володіла кафе Blincher на вулиці Ярослава Мудрого (зараз заклад закритий) та баром Beatnik.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-