У Сумській обласній лікарні планують збудувати новий хірургічний корпус - Шмигаль

У Сумській обласній лікарні планують збудувати новий хірургічний корпус - Шмигаль

Фото
Укрінформ
У Сумську обласну лікарню придбають нове обладнання найближчим часом, а у наступні роки планують збудувати новий хірургічний корпус.

Як передає Укрінформ, про це Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив у Телеграмі.

"Поспілкувався з колективом Сумської обласної клінічної лікарні. Це головний заклад охорони здоров'я в області. Щорічно тут отримують послуги до 22 тисяч пацієнтів, а отже для них мають бути створені сучасні та комфортні умови. У рамках проєкту Президента "Велике будівництво" продовжується добудова корпусу В, найближчим часом буде придбане нове обладнання та розшириться список послуг", - написав Шмигаль.

Шмигаль відвідав Сумську обласну лікарню/ Фото: Телеграм прем'єр-міністра

Крім того, він зауважив, що на найближчі роки пріоритетним напрямом з модернізації закладу є будівництво нового хірургічного корпусу та реконструкція приймального відділення.

Прем'єр поставив завдання забезпечити киснем лікарні Сумської області, які приймають хворих на COVID-19.

"Провели нараду з питань розвитку Сумської області. Поставив завдання забезпечити киснем лікарні, які приймають хворих на COVID-19. Заслухав інформацію про хід підготовки до опалювального сезону. Підкреслюю: він повинен розпочатися вчасно", - написав  у Телеграмі.

Як повідомляв Укрінформ, Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль у вівторок, 22 вересня, перебуває на Сумщині в рамках робочої поїздки.

Читайте також: В лікарнях України понад 13 тисяч ліжок зайняті хворими на COVID-19 - Степанов

Як відомо, Національний проєкт «Велике будівництво» був ініційований восени 2019 року Президентом Володимиром Зеленським. Мета проєкту - побудувати необхідні об’єкти інфраструктури по всій Україні. Починаючи з 1 березня 2020 року, в межах проєкту на понад 300 об’єктах розпочалися будівельні роботи. У планах протягом року - зведення понад 100 шкіл, 100 садочків, 100 стадіонів та 200 нових приймальних відділень лікарень. Також буде збудовано 4000 км доріг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-