На Миколаївщині - ДТП з фурою та мікроавтобусом, є постраждалі

На Миколаївщині - ДТП з фурою та мікроавтобусом, є постраждалі

Фото
Укрінформ
На Миколаївщині слідчі розслідують обставини ДТП, де внаслідок зіткнення мікроавтобуса та вантажівки постраждали п’ятеро людей.

Про це повідомляєє Укрінформ із посиланням на відділ комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

«21 вересня о 01:44 на автодорозі М-14 у с. Красне Березанського району відбулось зіткнення між мікроавтобусом Mercedes-Benz та вантажним автомобілем Renault. В результаті автоаварії травмувань різного ступеня тяжкості зазнали п’ятеро осіб, троє жінок і двоє чоловіків віком від 35-ти до 50-ти років, у т.ч. водій Renault. Постраждалі доставлені до лікарні», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Буковині легковик зіткнувся з пасажирським автобусом, є загиблий

Подію кваліфіковано за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання від штрафу до обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Тривають першочергові слідчі дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-