Через закриття “Нових Яриловичів” в іншому пункті пропуску - великі черги з Білорусі

Через закриття “Нових Яриловичів” в іншому пункті пропуску - великі черги з Білорусі

Укрінформ
На в’їзд в Україну з боку Білорусі в пункті пропуску «Виступовичі» утворилася черга з кількасот транспортних засобів. Причиною появи черги стало закриття ПП «Нові Яриловичі», що на Чернігівщині. 

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Київська митниця Держмитслужби.

«З огляду на значне скупчення транспортних засобів на в’їзд в Україну в пункті пропуску «Виступовичі», що на Житомирщині, Київською митницею Держмитслужби склад оперативних підрозділів пункту пропуску посилено додатковими посадовими особами», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, причиною появи черги транспортних засобів стало закриття через обмежувальні заходи у зв’язку з поширенням Covid-19 на українсько-білоруському кордоні пункту пропуску «Нові Яриловичі» на Чернігівщині. Замість закритого пункту пропуску «Нові Яриловичі» перевізники змушені були для в’їзду в Україну обрати інші ділянки кордону, зокрема – пункт пропуску «Виступовичі».

«Станом на зараз в черзі на в’їзд в Україну з боку Білорусі в пункті пропуску «Виступовичі» накопичилася черга з кількасот транспортних засобів», - повідомили митники.

Читайте також: Україна закриває пункт пропуску “Нові Яриловичі” на кордоні з Білоруссю

Вони додали, що від 00 годин 16 вересня посадовими особами митниці в пункті пропуску «Виступовичі» оформлено на в’їзд/виїзд 335 транспортних засобів, що значно перевищує його пропускну спроможність, тому просять водіїв із розумінням поставитися до ситуації.

Як повідомляв Укрінформ, 16 вересня уряд підтримав закриття пункту пропуску на кордоні з Білоруссю в Чернігівській області «Нові Яриловичі».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-