На Донеччині спортивні об’єкти споруджують з дотриманням графіку

На Донеччині спортивні об’єкти споруджують з дотриманням графіку

Велике будівництво
Укрінформ
У Донецькій області в рамках програми "Велике будівництво" спортивні об’єкти споруджують з дотриманням графіку і технології. 

Як передає Укрінформ, про це 15 вересня у Фейсбуці повідомив голова Донецької обласної держадміністрації Павло Кириленко.

За його словами, з дотриманням графіку і технології ведуться роботи у Селидовому та Волновасі зі спорудження стадіонів та футбольних полів. Крім цього, подібні роботи тривають у Краматорську та Слов'янську. Один об'єкт - крите футбольне поле для дітей у краматорському Саду Бернацького - вже повністю готове.

На Донеччині спортивні об’єкти споруджують з дотриманням графіку

"На фінішній прямій - спорудження спортивно-оздоровчого комплексу в Краматорську. Готовність об’єкту - понад 95 %. Залишилися оздоблювальні роботи та роботи по розмітці бігової доріжки, триває благоустрій території", - повідомив очільник області. 

Мешканці Краматорська отримають сучасний об’єкт для різноманітних занять спортом - тут буде футбольне поле зі штучним покриттям, бігові доріжки, волейбольний майданчик та тенісний корт.

Він опублікував відео по будівництву цих об’єктів на даний час.

В Донецькій обладміністрації нагадали, що в програму "Велике будівництво" на Донеччині включено 5 стадіонів на території області: у Волновасі, Краматорську (два стадіони), Селидовому та Слов’янську.

Читайте також: На "Велике будівництво" у 2021 році планують виділити 150 мільярдів

Як повідомляв Укрінформ, початок національного проєкту "Велике будівництво" було ініційовано восени 2019 року Президентом Володимиром Зеленським. Мета проєкту - побудувати необхідні об’єкти інфраструктури по всій Україні. Починаючи з 1 березня 2020 року, в рамках проєкту на понад 300 об’єктах почалися будівельні роботи. У планах протягом року - зведення понад 100 шкіл, 100 садочків, 100 стадіонів та 200 нових приймальних відділень лікарень. Також буде збудовано 4000 км доріг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-