На Закарпатті ВАЗ врізався у зупинку, двоє загиблих

На Закарпатті ВАЗ врізався у зупинку, двоє загиблих

Фото
Укрінформ
В Іршавському районі на Закарпатті автомобіль “ВАЗ 2106” врізався в автобусну зупинку. Внаслідок аварії водій та пасажир автівки померли на місці.

Як передає Укрінформ, про це повідомляють на офіційному сайті ГУ Нацполіції в Закарпатській області.

“Сьогодні, 14 вересня, о 6.19 годині ранку до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Луково, що на Іршавщині. На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції та інспектори-криміналісти. Поліцейські встановили, що водій автомобіля “ВАЗ 2106” виїхав на зустрічну смугу руху, після чого з'їхав на узбіччя та зіткнувся з бетонною будівлею автобусної зупинки. Від отриманих внаслідок аварії травм водій та пасажир транспортного засобу померли на місці”, - йдеться в повідомленні.

Встановлено, що за кермом перебував 22-річний мешканець села Білки Іршавського району, пасажир — 34-річний односелець водія.

Читайте також: Смертельна ДТП під Києвом: водія арештували без права на заставу

Наразі слідчі поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого. В ході досудового розслідування буде призначено ряд експертиз, які встановлять причини та обставини ДТП.

Фото: zk.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-