Поліція Київщини за один день розшукала п'ятьох дітей

Поліція Київщини за один день розшукала п'ятьох дітей

Укрінформ
Правоохоронці Київської області за один день повернули батькам п'ятьох зниклих дітей.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуку пресслужба поліції Київської області.

"Упродовж минулої доби до поліції Київщини надійшло 5 повідомлень про зникнення дітей. Поліцейські оперативно відреагували, усіх дітей розшукали та повернули до родин. Ніхто з дітвори об’єктом злочинних посягань не став", - зазначається у повідомленні.

Зокрема, до поліції надійшло повідомлення про зникнення 10-річного Миколи Клюя – хлопчик після школи не повернувся додому. Останній раз його бачили у селі Святопетрівське Києво-Святошинського району.

До пошуків зниклої дитини був залучений особовий склад Києво-Святошинського відділу поліції, ювенальна превенція. Розшукали хлопчика за кілька годин у столиці, за місцем проживання його батька, який мешкає окремо. На щастя, з Миколкою нічого лихого не сталося. Працівники ювенальної превенції провели роз’яснювальну бесіду щодо недопущення такого надалі.

Читайте також: На Київщині зникла мама із двома дітьми, їх розшукує поліція

А в місті Ірпінь 7-річний хлопчик катався на самокаті, і батьки втратили його з поля зору та одразу звернулись до поліції. Правоохоронці знайшли дитину упродовж двадцяти хвилин.

Як повідомляв Укрінформ, за три роки національний телеком-оператор “Київстар” завдяки реалізації проєкту “Пошук дітей” допоміг Національній поліції розшукати понад 400 зниклих дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-