На Херсонщині розпочинають ремонт дороги на Генічеськ

На Херсонщині розпочинають ремонт дороги на Генічеськ

Велике будівництво
Укрінформ
На Херсонщині у рамках реалізації національної програми «Велике будівництво» розпочинають ремонт автомобільної дороги Р-47 Херсон – Нова Каховка – Генічеськ.

Про це під час онлайн-звіту за тиждень повідомив голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв, передає кореспондент Укрінформу.

«36 ділянок доріг відремонтовані у різних районах нашої області і ми продовжуємо цю роботу. Зокрема, сьогодні мені доповіли про початок ремонту дороги Р-47, яка сполучає кілька районів нашої області», - зазначив Гусєв.

За його словами, до кінця вересня також завершать капітальний ремонт проблемних мостових переходів через Милівську та Новокаїрську балки на трасі Т-04-03 Мар’янське – Берислав.

Як повідомляв Укрінформ, ремонт дороги Р47, яка веде до Генічеська, відкладався через тяганину в Антимонопольному комітеті.

Читайте також: На Полтавщині цьогоріч збудують і реконструюють 335 кілометрів доріг — Зеленський

Початок національного проєкту «Велике будівництво» було ініційовано восени 2019 року Президентом Володимиром Зеленським. Мета проєкту - побудувати необхідні об’єкти інфраструктури по всій Україні. Починаючи з 1 березня 2020 року, у рамках проєкту на понад 300 об’єктах почалися будівельні роботи. У планах протягом року - зведення понад 100 шкіл, 100 садочків, 100 стадіонів та 200 нових приймальних відділень лікарень. Також буде збудовано 4000 км доріг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-