Урядовці завтра вилітають на Луганщину та Харківщину, де вирують пожежі

Урядовці завтра вилітають на Луганщину та Харківщину, де вирують пожежі

Укрінформ
Урядова команда у четвер, 3 вересня, терміново вилітає на Луганщину та Харківщину, де спалахнули пожежі.

Відповідне доручення дав Прем'єр-міністр Денис Шмигаль, повідомляє Укрінформ з посиланням на його Телеграм.

"На Луганщині — це вже друга масштабна пожежа цього року. Віцепрем'єр-міністр Олексій Резніков і міністри Арсен Аваков, Андрій Таран та Марина Лазебна виїжджають для оперативного реагування, оцінки ситуації та ухвалення необхідних рішень для забезпечення безпеки та допомоги українцям. З місця подій міністри доповідатимуть Президенту та мені особисто", - зазначив Шмигаль.

Як повідомляв Укрінформ, вдень 2 вересня на території Дворічанського району Харківської області сталася масштабна лісова пожежа. Жителів села Гороб’ївка евакуюють до районного центру.

Також на Харківщині поблизу с. Клугино-Башкирівка Чугуївського району, де розташовується військова частина А0501, сталася пожежа площею 10 га.

Читайте також: Під Харковом гасять пожежу біля військового полігону

На Луганщині в Сєвєродонецькому лісництві масштабна лісова пожежа виникла вчора. Крім того, під час гасіння пожежі в Станично-Луганському районі підірвався на невстановленому вибуховому пристрої рятувальник.

Читайте також: В ОП назвали ймовірну причину пожеж на Харківщині й Луганщині

Площа пожежі на Харківщині та Луганщині становить 400 га, в одному із сіл згоріло вісім будинків. Причиною могло бути загоряння смітника або підпал.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-