Зеленський на Херсонщині розповів послам про

Зеленський на Херсонщині розповів послам про "Велике будівництво”

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки на Херсонщину зустрівся з групою послів, які на його запрошення два дні проведуть у області.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на офіційне інтернет-представництво глави держави.

“Володимир Зеленський розповів про кроки, які здійснює держава та область для розвитку Херсонщини. Зокрема, про програму «Велике будівництво», в межах якої завершать інфраструктурні довгобуди, про концесійні та інвестиційні проєкти, що допоможуть економічному розвитку регіону”, - йдеться у повідомленні.

Президент окремо звернув увагу на законодавчі ініціативи, які мають спростити роботу іноземних інвесторів в Україні та відкриють більше можливостей для інвестування. Наприклад, закон про гральний бізнес, про концесію, водний транспорт тощо.

«Ми хочемо, щоб ви побачили, що Херсонщина – це перлина півдня України. Щоб ви відчули на собі, як чудово можна відпочити у нас, побачили наші принади – як туристичні, так і інвестиційні, наших гостинних людей, наш відповідальний бізнес», – сказав він.

Протягом двох днів дипломати відвідають основні перлини Херсонської області. Зокрема, Національний заповідник «Асканія Нова», виноробне господарство князя Трубецького, острів Джарилгач, який називають українськими Мальдівами.

У зустрічі також взяли участь міністр закордонних справ Дмитро Кулеба та голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв, які й організували ознайомчу поїздку для дипломатів.

Читайте також: Зеленський на Херсонщині "попрацював" поштарем

Серед послів є представники країн G7, ГУАМ, інших країн Європи та Азії, а також європейських інституцій.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський здійснює робочу поїздку у Херсонську область.

Фото: www.president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-