На Київщині зникла мама із двома дітьми, їх розшукує поліція

На Київщині зникла мама із двома дітьми, їх розшукує поліція

Фото
Укрінформ
Поліція Київської області розшукує двох зниклих дітей та їх маму.

Про це інформує поліція Київщини у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Вчора до поліції звернувся житель села Світильня Броварського району. Чоловік повідомив, що зникла його 24-річна дружина та двоє дітей віком 2 та 5 років. На пошуки дітей та жінки орієнтовано всі наряди поліції Київської області та столиці, громадськість», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що мати дітей, Аліна Созанська, має на вигляд 25 років, зріст 175 см, середньої статури, пряме волосся, середньої довжини, фарбоване у коричневий колір, очі сіро-зелені. Була одягнена у сукню червоного кольору та мокасини текстильні білого кольору з малюнком у вигляді квітів.

Читайте також: На Київщині двоє вихованців втекли з дитбудинку – поліція

Її донька, Анастасія Созанська, має на вигляд 6 років, зріст 116 см, середньої статури, пряме русяве волосся, середньої довжини, очі карі. Була одягнена у футболку рожевого кольору та трикотажні бриджі синього кольору.

Зниклий хлопчик, Михайло Созанський, має на вигляд 2 роки, зріст 90 см, середньої статури, пряме коротке русяве волосся, очі карі. Був одягнений у футболку синього кольору та трикотажні шорти синього кольору.

Уточнюється, що зниклі можуть бути і в іншому одязі.

Пошукові заходи тривають.

У відомстві закликали громадян за наявності будь-якої інформації щодо можливого місця знаходження дітей та їх мами повідомляти за номером спецлінії поліції "102".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-