Під Запоріжжям підпалили будинок, в якому мешкала банда живодерів

Під Запоріжжям підпалили будинок, в якому мешкала банда живодерів

Укрінформ
У Вільнянському районі Запорізької області невідомі люди підпалили автомобіль і будинок, в якому проживає банда живодерів.

Відео з місця події опублікували в Інстаграм користувачі паблік its_zp, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Прямо зараз! Горить будинок і авто Вільнянськ шкуродерів. Організатора серйозно побили", - йдеться в пості.

Запорізька поліція розслідує обставини підпалу авто та дачного будинку, що належать живодерам. Про це журналістам повідомила речниця ГУНП в Запорізькій області Олена Лебединська, передає кореспондент Укрінформу.

"Оперативники встановили, що двоє невідомих, приховуючи обличчя медичними масками, перелізли через паркан дачної ділянки, нанесли тілесні ушкодження власнику оселі, 1968 року народження, та підпалили автівку, що була припаркована у дворі. З місця події чоловіки втекли. Полум’я перекинулося на дачний будинок", - зазначила Лебединська.

Читайте також: Поліція відпустила додому жительку Запоріжжя, яка вбивала тварин і знімала це на відео

Раніше Укрінформ повідомляв про те, що банду шкуродерів виявили завдяки активістам, волонтерам, правоохоронцям і користувачам соцмереж. Поліція допитала 24-річну жительку Запоріжжя, яка вбивала тварин і знімала це на відео, а потім поширювала в соцмережах. За місцем її проживання були проведені санкціоновані обшуки, під час яких також був знайдений архів матеріалів порнографічного характеру. Однак після допиту дівчину відпустили.

Читайте також: На Луганщині вперше судитимуть живодера за жорстоке поводження з тваринами

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за двома статтями КК України (ч.1 і ч.2 ст. 301 (виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних матеріалів) і ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами). На цьому тижні нелюдам планували пред'явити підозру за цими двома статтями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-