У закритій на карантин херсонській лікарні помер пацієнт з COVID-19

У закритій на карантин херсонській лікарні помер пацієнт з COVID-19

Оновлено
Укрінформ
У Херсоні помер 66-річний пацієнт міської лікарні ім. Лучанського, що закрилася на карантин після спалаху COVID-19 у реанімаційному відділенні.

За життя чоловіка боролися медики обласної інфекційної лікарні, куди хворого перевезли після виявлення корона вірусу, повідомив кореспонденту Укрінформу директор Департаменту здоров’я облдержадміністрації Віктор Короленко.

"Так, цей пацієнт, у якого був виявлений коронавірус, помер", - зазначив Короленко.

Як інформує офіційний сайт Херсонської міської ради, у Херсоні підтверджено один летальний випадок пацієнта з COVID-19 - 66-річний пацієнт лікарні ім.О.С. Лучанського.

Чоловік потрапив у міські лікарню 29 липня з пневмонією, його тестували кілька разів на COVID-19 - усі тести були негативні. Про спалах коронавірусу у реанімаційному відділенні, де він перебував, стало відомо, коли перевірили працівників відділення з ознаками гострого респіраторного захворювання. Після цього виявили COVID-19 і в хворого з пневмонією. Чоловіка перевели в обласну інфекційну лікарню, він перебував у вкрай важкому стані.

Міську лікарню закрили на виписку й прийом дорослих та дітей планового, ургентного (невідкладного) порядку, вагітних, роділь, породіль. Усіх пацієнтів та медиків перевіряють на COVID-19 та встановлюють джерело інфекції.

Як повідомляється на Фейсбук-сторінці "Гімназії ім. Т.Г.Шевченка", пішов з життя Рудя Микола Григорович, колишній директор Херсонської обласної школи-інтернату для дітей-сиріт.

Читайте також: Степанов назвав регіони з найбільшим добовим приростом хворих на COVID-19

Станом на вечір 6 серпня в області зафіксовано 255 лабораторно підтверджених випадків інфікування коронавірусом. З них: 213 людей побороли недугу; 39 - інфіковані на COVID-19, було троє померлих.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні коронавірус виявили у лікаря та двох медичних сестер реанімаційного відділення Херсонської міської клінічної лікарні ім. Лучанського, а також у хворого з пневмонією з цього відділення.

У зв’язку з виявленням спалаху у лікарні з 5 по 18 серпня припинено виписку й прийом пацієнтів. Проте продовжив роботу міський центр серця, який функціонує на базі лікарні. Також працює поліклініка цієї лікарні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-