На Київщині двоє вихованців втекли з дитбудинку – поліція

На Київщині двоє вихованців втекли з дитбудинку – поліція

Фото
Укрінформ
Поліція Київщини розшукує брата й сестру, які втекли з дитячого будинку сімейного типу.

Про це інформує поліція Київської області у Facebook.

«У пошуках 13-річного хлопчика та його 11-річної рідної сестрички задіяні ювенальні поліцейські, працівники Києво-Святошинського відділу поліції, відділ аеророзвідки Департаменту патрульної поліції НПУ та бійці Національної гвардії України, орієнтована громадськість», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 30 липня ввечері двоє дітей - брат і сестра - втекли з дитячого будинку сімейного типу, що у селі Тарасівка Києво-Святошинського району. Про їх зникнення повідомила до поліції матір-вихователь кілька годин потому.

Правоохоронці встановили, що діти провокували конфлікти, вели себе зухвало, спричиняли сварки з батьками-вихователями, а після того, як дорослі у вихованців забрали гаджети, підлітки втекли.

За місцем проживання біологічної матері дітей, яка позбавлена батьківських прав через алкоголізм, поліцейські зниклих дітей не виявили.

Поліція оприлюднила фото дітей і описала їх прикмети.

Так, розшукується В’ячеслав Оленущенко, який був одягнений у футболку сірого кольору, темно-сині шорти з малюнком героя мультику «Спайдермен», гумові капці синього кольору. Зріст хлопчика - 164-167 сантиметри, на вигляд 16-17 років, волосся світле, очі зелені, обличчя овальне, на обличчі з лівого боку на щоці велика родимка.

Читайте також: У ПАР 68 в’язнів утекли з тюрми - за дві доби всіх повернули до камер

Також поліція розшукує Оленущенко Єлизавету, яка була одягнена в кофту червоного кольору, чорні штани, гумові капці темно-синього кольору. Дівчинці на вигляд 11-12 років, вона має зріст 150 сантиметрів, худорлявої статури, волосся русяве, коротке, очі світло карі, на спинці носа – горбинка від давнішнього травмування.

Поліція закликала усіх, кому відомо місцезнаходження дітей, чи якщо хтось володіє інформацією про можливе перебування зниклих неповнолітніх, повідомити на спецлінію 102.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-