На Вінничині нетверезий водій збив жінку з дитиною та втік з місця ДТП

На Вінничині нетверезий водій збив жінку з дитиною та втік з місця ДТП

Укрінформ
У м. Немирів нетверезий водій збив на нерегульованому переході жінку з дитиною та втік з місця події, поліція відкрила кримінальне провадження.

Про це повідомляє пресслужба МВС.

«Аварія сталась 30 липня близько 21 години в м. Немирів на вулиці Горького. Водій автомобіля «Ауді» наїхав на 38-річну місцеву жительку та її 6-річного сина. Потерпілі переходили дорогу по нерегульованому пішохідному переході. Не зупиняючись, правопорушник з місця аварії втік», - йдеться у повідомленні.

Інспектори переглянули записи з камер відео нагляду, інспектори ідентифікували марку та модель автомобіля втікача. Правоохоронці затримали водія, причетного до цієї події, через півгодини вдома.

Читайте також: На Львівщині автобус потрапив у ДТП: семеро постраждалих, серед них – дитина

У МВС поінформували, що 27-річний місцевий житель, який керував іномаркою, перебував в стані алкогольного сп’яніння, і рівень алкоголю в крові чоловіка перевищив допустиму норму та становив 1,75 проміле.

За інформацією МВС, потерпілі отримали тілесні ушкодження різного ступеня важкості.

Слідчий відділ поліції відкрив кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

За таке правопорушення передбачено до трьох років обмеження волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-