Харківського спільника

Харківського спільника "луцького терориста" арештували з правом застави

Фото
Укрінформ
Орджонікідзевський райсуд Харкова обрав запобіжний захід можливому спільнику зловмисника, який утримував заручників у Луцьку.

Про це повідомив у Facebook прессекретар прокуратури Харківської області Дмитро Чубенко.

"Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою протягом 60 діб з правом внесення застави у розмірі 175,760 грн", - написав Чубенко.

За його словами, після встановлення контакту між "луцьким терористом" та харків’янином правоохоронці провели обшуки в останнього. В ході них знайдено 3 пістолети, гранати та набої. 23 липня харків'янину оголосили підозру за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу (незаконне поводження зі зброєю).

Інформація щодо можливого продажу зброї через поштові відправлення наразі перевіряється досудовим розслідуванням. Підозрюваний стверджує, що відправляв монети.

Читайте також: У Харкові повідомили про підозру чоловіку, який контактував з “луцьким терористом”

Як повідомляв Укрінформ, 21 липня в Луцьку озброєний чоловік захопив автобус і взяв у заручники 13 людей. Терористом виявився 44-річний Максим Кривош, двічі судимий за шахрайство, вимагання і розбій. Він погрожував підірвати автобус і ще одну бомбу в Луцьку. Ввечері злочинця затримали, ніхто із заручників не постраждав.

23 липня суд заарештував "луцького терориста" на два місяці без права внесення застави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-