На Вінниччині легковик зіткнувся з вантажівкою, четверо людей загинули

На Вінниччині легковик зіткнувся з вантажівкою, четверо людей загинули

Фото
Укрінформ
На Вінниччині у четвер вранці у ДТП поблизу с. Лукашівка Літинського району загинули чотири особи, ще четверо постраждали.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

«Дорожно-транспортна пригода сталась сьогодні, 23 липня, в Літинському районі о 5.30 ранку на автодорозі М-12 поблизу села Лукашівка. Попередньо встановлено, що в салоні автомобіля OPEL Zafira, який зіткнувся з вантажним автомобілем MAN, перебувало 7 осіб. Четверо пасажирів легковика загинули. Водії обох транспортних засобів та ще двоє пасажирів легковика отримали тілесні ушкодження різного ступеню важкості та наразі госпіталізовані», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що після зіткнення вантажівка виїхала за межі проїжджої частини дороги та перекинулась.

На місці події працює слідчо-оперативна група Головного управління поліції та експерти.

Читайте також: Військова вантажівка в'їхала у Lanos, двоє загиблих

Обставини та причини автопригоди з’ясовуються в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб). За таке правопорушення передбачене покарання — до 10 років позбавлення волі.

Працівники поліції встановили особи трьох з чотирьох загиблих у ДТП.

Поліцейські встановили особи трьох загиблих – це 21-річний житель м.Тернопіль та дві мешканки Хмельницького віком 30 і 36 років. Особа ще однієї загиблої наразі встановлюється.

Зазначається, що 24-річний водій мінівену, житель Хмельниччини, та двоє його пасажирів, 21-річна хмельничанка та 24-річний житель Одещини, госпіталізовані.

Уточнюється, що за кермом вантажівки перебував 22-річний житель Львівщини, який рухався в напрямку Вінниці та тілесних ушкоджень не отримав.

Фото: vn.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-