Військова вантажівка в'їхала у Lanos, двоє загиблих

Військова вантажівка в'їхала у Lanos, двоє загиблих

Фото, відео
Укрінформ
Слідчі ДБР затримали військовослужбовця Нацгвардії за скоєння дорожньо-транспортної пригоди із двома загиблими, серед яких 12-річна дівчинка.

Про це інформує пресслужба ДБР.

“Слідчі територіального управління ДБР, розташованого у місті Полтаві, затримали військовослужбовця однієї з військових частин Національної гвардії України, ймовірного винуватця дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинуло дві особи, серед яких 12-річна дівчинка”, - йдеться у повідомленні.

За попередньою інформацією, вранці 20 липня військовослужбовець Нацгвардії рухався у складі військової колони за кермом автомобіля Краз-131 і на ділянці автошляху сполученням «Харків-Сімферополь» допустив виїзд на зустрічну смугу та подальше зіткнення з авто Daewoo Lanos.

ДТП з двома загиблими / Фото: ДБР

Через цю ДТП водій легкового авто і 12-річна пасажирка від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці. Інших трьох пасажирів авто Daewoo Lanos доставили до місцевої лікарні.

Слідчі ДБР затримали нацгвардійця в порядку статті 208 КПК України.

Читайте також: У поліції розповіли подробиці смертельної ДТП на Закарпатті

Наразі вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у порушенні правил водіння або експлуатації машин, що спричинило загибель кількох осіб (ч. 2 ст. 415 Кримінального кодексу).

У разі доведення вини затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Як уточнили у Військовій прокуратурі Південного регіону, ДТП за участю солдата Нацгвардії сталася на автодорозі на території Синельниківського району Дніпропетровської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-