Реконструкцію стадіону у Верхньодніпровську планують завершити цьогоріч

Реконструкцію стадіону у Верхньодніпровську планують завершити цьогоріч

Велике будівництво
Укрінформ
Центральний стадіон Верхньодніпровська після завершення реконструкції отримає велике футбольне поле з професійним покриттям, зручні трибуни для глядачів, сучасні тренерські, роздягальні та душові.

З ходом реконструкції ознайомився голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко, поінформувала пресслужба ОДА.

«За національною програмою «Велике будівництво» будуємо «з нуля» та реконструюємо школи й дитсадки, спортивні об’єкти, дороги й медзаклади. Один з пріоритетних інфраструктурних проєктів – реконструкція стадіону у Верхньодніпровську. За роки свого існування він прийшов у занепад – але нині поступово перетворюється на якісний та сучасний майданчик для спортивних змагань», – зазначив Бондаренко.

Навколо стадіону підрядники встановили 6-метрову сітчасту огорожу. Змонтували 6 стовпів для зовнішнього освітлення, а також 14-метрові опори для освітлення футбольного поля. Звели глядацькі трибуни та почали встановлювати пластикові сидіння, побудували двоповерховий адміністративний корпус та окреме приміщення для громадської вбиральні.

Читайте також: Бережанський замок планують реставрувати за програмою Велике будівництво

За словами представника підрядної організації Олександра Губи, вже підготували основу під футбольне поле, незабаром будуть накривати його штучним газоном. Загалом об’єкт готовий майже на 75% – завершити усі роботи планують цьогоріч.

Одночасно підрядники працюють і над благоустроєм території – прокладають пішохідні доріжки, облаштовують місця для стоянки.

Як повідомлялося, програма «Велике будівництво», що передбачає масштабну розбудову інфраструктури України, стартувала в Україні з 1 березня і включає майже 380 об’єктів. Зокрема, цього року в Україні мають побудувати чи реконструювати 100 шкіл, 100 садочків, 100 стадіонів і придбати 100 шкільних автобусів.

Фото: adm.dp.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-