Банки, аптеки та пологові: у Харкові “замінували” понад 240 об’єктів

Банки, аптеки та пологові: у Харкові “замінували” понад 240 об’єктів

Укрінформ
Інформація про мінування більше 240 об’єктів у Харкові не підтвердилася, зараз шукають "мінера", який заявив про вибухівку.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції в Харківській області.

"13 липня на електрону пошту правоохоронців надійшло повідомлення про закладення вибухівки на 242 об’єктах Харкова - в аптеках, пологових будинках, відділеннях швидкої допомоги, продовольчих магазинах, гіпермаркетах, відкритих торгових центрах, банках, в будівлях залізничного та автовокзалів, міжнародному аеропорті "Харків", - зазначили у поліції.

На місцях, додали у відділі, працювали слідчо-оперативні групи територіальних відділів поліції, фахівці вибухотехнічного управління та кінологи.

"Загалом поліцейські оглянули 242 об’єкти, евакуювали 506 осіб. Жодних вибухових пристроїв або небезпечних речовин не виявлено", - додали у поліції.

Читайте також: На Київщині затримали чоловіка за погрози підірвати відділення поліції та ринок

Інформація про подію зареєстрована у територіальних підрозділах поліції. Вирішується питання щодо кваліфікації події відповідно до Кримінального кодексу України. Вживаються заходи щодо встановлення особи, причетної до неправдивого повідомлення.

Як повідомляв Укрінформ, 29 квітня близько 11:00 до поліції надійшло повідомлення про мінування будівлі Харківського національного університету імені Каразіна та приміщення Харківського окружного адміністративного суду. Вибухових пристроїв або інших небезпечних речовин виявлено не було. “Мінера” досі шукають.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-