Нацкорпус і прибічники Шарія почубились у Харкові: є постраждалі

Нацкорпус і прибічники Шарія почубились у Харкові: є постраждалі

Фото, відео
Укрінформ
Унаслідок сутичок між представниками Нацкорпусу та Партії Шарія в Харкові госпіталізовані двоє осіб, поліція порушила справу за фактом хуліганства.

Про інцидент інформує Відділ комунікації поліції Харківської області.

«12 липня о 15:52 до Шевченківського відділу поліції надійшло повідомлення про конфлікт між громадянами по вулиці Аральській. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група та керівники Шевченківського відділу поліції. За адресою поліцейські виявили розмальований паркан домоволодіння та двох потерпілих чоловіків. З тілесними ушкодженнями їх доставили до лікарні», - йдеться в повідомленні.

Як уточнюється, постраждалим 22 та 32 роки.

Слідчим Шевченківського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 4. ст. 296 КК (хуліганство). Всі обставини конфлікту та особи зловмисників встановлюються.

Тим часом про деякі подробиці інциденту розповіли у Нацкорпусі.

«Сьогодні Національний корпус навідався до будинку родини Кацуб в Харкові. Родина Кацуб – колишні регіонали, які тривалий час фінансово підтримують різні сумнівні проросійські ініціативи, зокрема партію Шарія», - зазначається на сайті організації.

Як повідомив керівник центрального штабу Нацкорпусу Максим Жорін, «біля будинку Кацуб ми знайшли керівництво Харківського осередку шарійовців». За його словами, тепер не може бути сумнівів у їхньому зв’язку.

Також Жорін наголосив, що подібні акції чекають на кожного, хто співпрацює з країною-агресором.

Своєю чергою голова обласного осередку Партії Шарія Наталія Гордієнко розповіла «Суспільному», що разом з однопартійцями вона перебувала біля будинку, коли група представників Нацкорпусу почала стріляти в них зеленкою з іграшкових пістолетів.

Читайте також: Партія Шарія програла суд і не отримає з бюджету 3,2 мільйона

За її словами, представники Партії Шарія стояли і не вчиняли жодних дій.

«У дівчат почали стріляти зеленкою, а чоловіків одразу ж почали бити», - зазначила Гордієнко.

Вона додала, що постраждалі написали заяви до поліції. Утім, скільки саме людей звернулося до правоохоронців, уточнити не змогла.

Фото: Максим Жорін, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-