Львів відкриває ресторани та фітнес-клуби

Львів відкриває ресторани та фітнес-клуби

Укрінформ
У Львові комісія з надзвичайних ситуацій дозволила відновити роботу закладів громадського харчування та фітнес-клубів в рамках пом'якшення карантину.

Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий у Facebook.

«Сьогодні міська комісія з надзвичайних ситуацій відновила роботу: закладів громадського харчування в приміщенні - до 10 клієнтів; спортивних та фітнес-клубів - до 10 відвідувачів», - написав він.

За словами Садового, власники цих закладів мають забезпечити системне ІФА-тестування для своїх працівників.

«Такі послаблення є вимушеним кроком для збереження малого та середнього бізнесу. Епідеміологічна ситуація залишається непростою. Адаптивний карантин продовжено до 31 липня», - наголосив мер Львова.

Як повідомлялося, станом на ранок 24 червня в Україні підтверджено 39 014 випадків COVID-19, з них 1051 летальний, 17 409 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 940 нових випадків.

Читайте також: У Києві відкрили ресторани, басейни та кінотеатри

В країні до 31 липня діє адаптивний карантин. Тобто обмежувальні заходи можуть пом’якшуватися чи посилюватися у залежності від епідемічної ситуації в кожному регіоні.

Від початку цього тижня поліція розпочала посилені перевірки закладів громадського харчування та транспорту на дотримання заходів із запобігання поширенню коронавірусу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-