Мер Черкас заявляє, що справа проти нього закрита

Мер Черкас заявляє, що справа проти нього закрита

Документ
Укрінформ
Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко заявив, що єдине порушене проти нього кримінальне провадження закрите.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, додавши фотокопію офіційного листа з Офісу генерального прокурора.

"Єдине кримінальне провадження, порушене проти мене скандальним експрокурором області Сергієм Овчаренком, закрите. Інших кримінальних проваджень, в яких містяться дані про притягнення мене до кримінальної відповідальності в якості підозрюваного чи обвинуваченого, не встановлено", - йдеться в дописі.

Лист з Офісу генпрокурора він отримав у відповідь на свій запит.

Як повідомляв Укрінформ, виконавчий комітет Черкаської міської ради рішенням від 30 квітня дозволив роботу перукарень, салонів краси, об’єктів спортивної інфраструктури, літніх майданчиків закладів ресторанного господарювання, магазинів з продажу непродовольчих товарів, електротоварів, меблів, книжкової продукції, ринків та ярмарків з продажу сільськогосподарської продукції та квітів, а також міських парків та скверів і розташованих на їхній території атракціонів.

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом ухваленого у Черкасах рішення про послаблення карантинних обмежень.

Читайте також: Журналіст назвав мера Черкас "політичним флюгером" у ситуації з карантином

Під час пресконференції 20 травня Зеленський говорив про "некоректну поведінку" Бондаренка у зв'язку з достроковим пом'якшенням карантину в Черкасах попри рішення вищих державних органів. При цьому назвав Черкаського міського голову "бандитом", який "має 19 кримінальних проваджень".

У відповідь Черкаський міський голова подав позов до Президента України про захист честі та гідності. У позовній заяві зазначено, що Бондаренко вимагає моральної компенсації у сумі 1 грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-