У Маріуполі одужали майже 90% пацієнтів з COVID-19

У Маріуполі одужали майже 90% пацієнтів з COVID-19

Укрінформ
Від початку карантину в Маріуполі Донецької області зі 109 пацієнтів, у яких було лабораторно підтверджено коронавірус, уже одужали 96 осіб.

Про це повідомили в Маріупольській міській раді.

«На сьогодні в місті зареєстровано 109 лабораторно підтверджених випадків захворювання. 96 пацієнтів - одужали», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за весь час епідемії у Маріуполі зареєстровано один летальний випадок.

За словами заступника міського голови Сергія Захарова, зараз у Маріуполі на лікуванні перебуває 21 особа, в тому числі з підтвердженим діагнозом - 15 пацієнтів, з підозрою - шестеро. На дослідження в референт-лабораторію відправлено 236 проб.

Центрами первинної медико-санітарної допомоги забезпечено медичний нагляд за 143 особами, які контактували з пацієнтами з підозрою і хворими на COVID-19, та 28 мешканцями, котрі прибули з-за кордону. Всі вони на самоізоляції.

Читайте також: У Маріуполі вже більше 100 випадків коронавірусу

Як повідомлялося, станом на 12 червня в Україні лабораторно підтверджено 29 753 випадки COVID-19, у тому числі 683 за останню добу.

У Донецькій області з дня оголошення карантину зареєстровано 281 випадок коронавірусної хвороби, з них шість летальних, 138 людей одужали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-