Радари TruCam з’являться ще на 24 ділянках українських доріг

Радари TruCam з’являться ще на 24 ділянках українських доріг

Список
Укрінформ
Кількість ділянок на українських дорогах, де використовуватимуться радари для вимірювання швидкості TruCAM, збільшиться на 24 ділянки з п'ятниці.

Про це поінформував перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький у Facebook.

“Поряд із фіксацією в автоматичному режимі продовжуємо працювати з приладами для вимірювання швидкості TruCAM. Вже від завтра, 12 червня, збільшуємо кількість ділянок, де будуть здійснюватися такі вимірювання. З'явиться ще 24 нових ділянки, а також буде розширено вже 7 існуючих”, - йдеться у повідомленні.

Загалом, як зазначається, на дорогах України працюватиме 115 приладів TruCAM, а вимірювання здійснюватиметься на 209 ділянках.

Читайте також: В Україні випробували радар, який "бачить" дрони на різній висоті та дальності

На сайті Патрульної поліції України та на її сторінках у соціальних мережах публікується карта, де позначені ділянки, на яких вимірюється швидкість цими приладами; на дорозі встановлені відповідні знаки, які попереджають про фото- та відеофіксацію порушень; у місцях фіксації порушень стоїть службовий автомобіль з увімкненими синіми проблисковими маячками.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні з 8 жовтня 2018 року порушення водіїв на дорогах почали фіксувати за допомогою радарів TruCam - лазерних приладів для вимірювання швидкості руху автомобіля з веденням відеофіксації. До 15 жовтня 2018 року прилади працювали в пілотному режимі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-