На Харківщині в рамках

На Харківщині в рамках "Великого будівництва" відновлюють дитсадок на 110 місць

Фото
Укрінформ
У Люботині на Харківщині в межах проєкту «Велике будівництво» триває реконструкція дитячого садочка №5, який зможе прийняти 110 вихованців.

Про це повідомляє пресслужба Харківської ОДА.

«У Люботині в рамках «Великого будівництва» триває реконструкція дитячого садочка №5. Усього заклад зможе прийняти 110 дітей», - йдеться у повідомленні.

Реконструкція ясел-садочка на 6 груп здійснюється коштом обласного та міського бюджетів. Наразі, за даними ОДА, виконано близько 70% від запланованих робіт.

Читайте також: На Рівненщині відновлюють дорогу державного значення

За словами заступниці начальника відділу освіти Люботинської міської ради Вікторії Сітченко, переважно залишилося завершити внутрішні роботи, підвести комунікації, зробити утеплення та облаштувати територію.

«Роботи загальмувалися через карантинні заходи, зараз роботи з утеплення також не проводяться через дощі, але зі збільшенням кількості працівників темпи буде надолужено», - зауважила Сітченко.

Відкрити садок мають до кінця року.

На Харківщині в межах "Великого будівництва" відновлюють дитсадок на 110 місць // Фото: kharkivoda.gov.ua

Як повідомляв Укрінформ, на Харківщині планують до кінця року закінчити роботи у п’яти школах (Зміївський ліцей №1, Краснопавлівська ЗОШ, Олексіївський НВК, Наталинська ЗОШ, Пархомівська ЗОШ). Також планується здача п’яти дитсадків (у містах Люботин і Південне, у сел. Пісочин, у смт Мала Данилівка та Близнюки).

Читайте також: Будівництво і ремонт доріг: Рада ухвалила зміни до Бюджетного кодексу

Фізкультурно-оздоровчі комплекси цього року добудовують у м. Ізюм (ФОК із басейном), у м. Дергачі, м. Краснокутськ та у смт Новопокровка, а у м. Вовчанськ з’явиться спортивний майданчик із синтетичним покриттям.

Проєкт «Велике будівництво» розпочався 1 березня. Очікується, що буде відремонтовано 4 тисячі кілометрів доріг державного значення, на що передбачено понад 85 млрд гривень. Також цього року в Україні мають побудувати чи реконструювати 100 шкіл, 100 садочків, 100 стадіонів і придбати 100 шкільних автобусів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-