У Миколаєві мітингують працівники санаторію через борги по зарплаті

У Миколаєві мітингують працівники санаторію через борги по зарплаті

Фото
Укрінформ
У Миколаєві працівники новоствореного обласного дитячого центру медичної реабілітації пікетують приміщення облради і вимагають виплатити їм заборговану за кілька місяців зарплату.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми вимагаємо заплатити нам заборговану зарплату, яку не платять з квітня. Спочатку начебто обіцяли, а вчора повідомили, що грошей не буде, бо санаторій не працював під час карантину. Але ж ми у цьому не винні. Нас примусово відправили у відпустку. Тепер ми боїмося, що нам взагалі можуть звільнити», - розповідають пікетувальники.

У Миколаєві мітингують працівники дитячого центру медичної реабілітації через борги по зарплаті / Фото: Юлія Бойченко, НикВести

Читайте також: У Львові пікетувальники вимагали відкрити спортивні центри і басейни

Ситуація ускладнюється ще й тим, що санаторій в новому форматі створено лише у січні цього року. Це сталося шляхом злиття обласного дитячого туберкульозного санаторію «Дубки» і обласного дитячого кардіоревматологічного санаторію «Південний». Отож досі не вирішено усі формальності щодо функціонування нового закладу.

До протестувальників виходили поспілкуватися кілька депутатів обласної ради, потім їх представників запросили на нараду з даного питання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-