ВАКС продовжив зобов'язання голові Чернівецької облради Мунтяну до 1 серпня

ВАКС продовжив зобов'язання голові Чернівецької облради Мунтяну до 1 серпня

Укрінформ
Вищий антикорупційний суд продовжив термін дії зобов'язань, покладених на голову Чернівецької обласної ради Івана Мунтяна, до 1 серпня.

Про це ВАКС інформує у Facebook.

«Сьогодні, 1 червня, слідча суддя ВАКС продовжила строк дії обов'язків, покладених на голову Чернівецької обласної ради, до 1 серпня 2020 року включно», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що він зобов'язаний прибувати за кожною вимогою до слідчого (детектива), прокурора, суду; не відлучатися із Чернівців та Чернівецької області без їхнього дозволу; повідомляти про зміну свого місця проживання чи роботи; утримуватися від спілкування з підозрюваним та свідками; здати на зберігання до Управління ДМС у Чернівецькій області всі свої паспорти та документи для виїзду за кордон; носити електронний засіб контролю (браслет).

Читайте також: ВАКС відмовився скасувати відсторонення голови Чернівецької облради

Як повідомлялося, голову Чернівецької облради Івана Мунтяна підозрюють у вимаганні 400 тис. доларів та отриманні 180 тис. доларів хабаря від місцевого підприємця за сприяння у передачі в довгострокову оренду та можливість подальшої приватизації бальнеологічного санаторію «Брусниця».

Раніше ВАКС обрав Мунтяну запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 10 005 520 грн. 18 лютого застава внесена на рахунок Вищого антикорупційного суду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-