Степанов доручив налагодити комунікацію медиків на Київщині щодо прийому хворих з COVID-19

Степанов доручив налагодити комунікацію медиків на Київщині щодо прийому хворих з COVID-19

Укрінформ
Міністр охорони здоров'я Максим Степанов доручив Департаменту охорони здоров‘я Київщини налагодити комунікацію між працівниками екстреної меддопомоги та стаціонарними закладами щодо прийому хворих на COVID-19.

Про це Степанов написав у Facebook за результатами відвідування Білоцерківської станції екстреної медичної допомоги з Прем’єр-міністром Денисом Шмигалем.

"Працівники медзакладу зверталися з проханням втрутитися та допомогти вирішити проблеми, які виникли на рівні місцевого керівництва. Зокрема, є скарги на те, що між екстренкою та стаціонаром відсутній діалог. Йдеться про випадки, коли лікарні відмовляються приймати у швидкої пацієнтів з підозрою або хворих на COVID-19", - написав Степанов.

Він додав, що такі речі є неприйнятними, адже від логістичних помилок залежить здоров’я та життя людей.

"Керівництво департаменту охорони здоров‘я Київщини має завдання налагодити роботу та комунікацію на місцях, відзвітувати Міністерству та поставити питання на постійний контроль", - додав Степанов.

Читайте також: Показник імунізації в Україні через карантин знизився на 20-40% - Степанов

Він додав, що для покращення діалогу між медичними працівниками потрібне не одноразове рішення, а система, яка працює.

Раніше повідомлялося, що Шмигаль провів зустріч з працівниками на станції екстреної медичної допомоги КНП Київської обласної ради «Київський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» у Білій Церкві в рамках робочої поїздки глави уряду до Київської області.

Прем'єр-міністра на Київщині супроводжували міністр охорони здоров’я Максим Степанов, т. в. о. голови Київської облдержадміністрації Василь Володін та міський голова Білої Церкви Геннадій Дикий.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-