Шпиталь МВС на Буковині забезпечений ліками, обладнанням та засобами захисту - Аваков

Шпиталь МВС на Буковині забезпечений ліками, обладнанням та засобами захисту - Аваков

Фото
Укрінформ
Госпіталь МВС у Чернівецькій області повністю забезпечений засобами індивідуального захисту для медиків, необхідним обладнанням і ліками для боротьби з COVID-19.

Про це заявив глава міністерства Арсен Аваков, повідомляє пресслужба МВС.

«Ознайомившись із роботою шпиталю та поспілкувавшись із персоналом, можу сказати, що лікарі та медсестри, які працюють з пацієнтами з коронавірусною інфекцією, повністю забезпечені засобами індивідуального захисту, всім необхідним обладнанням та ліками. При лікуванні пацієнтів з COVID-19, медперсонал користується виключно масками багаторазового використання зі змінними фільтрами 3М, вони надійні та комфортні. Дотримуються протоколу лікування пацієнтів з COVID-19», - сказав Аваков.

Аваков вручив нагороди працівникам шпиталю МВС у Чернівецькій області / Фото: https://mvs.gov.ua

Глава МВС наголосив, що система охорони здоров’я МВС і надалі буде вдосконалюватися. Зокрема планується, що згодом всі шпиталі МВС по всій країні будуть доповнюватися апаратами комп’ютерної томографії.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, ініціативу та наполегливість, вагомий особистий внесок у розвиток і зміцнення відомчої медичної служби міністр вручив цінні подарунки – наручні годинники медичній сестрі Марині Зеленюк, фельдшеру-лаборанту Анастасії Меронюк, медичній сестрі Анастасії Мітітюк, завідувачу терапевтичного відділення – лікарю Наталії Каспрук та лікарю-терапевту Світлані Рижовій.

Читайте також: У Чернівцях збільшили кількість місць у лікарнях для хворих на COVID-19

Як повідомляв Укрінформ, на Буковині сьогодні перебувають з робочою поїздкою міністр охорони здоров'я Максим Степанов, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і міністр Кабміну Олег Немчінов, які хочуть на місці оцінити ситуацію з поширенням коронавірусу в області.

Відсьогодні в Чернівецькій області на цілодобове чергування заступив санітарний вертоліт Мі-8, обладнаний для транспортування інфекційних хворих.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-